Geïnteresseerd in het schrijven van een gastblog? Een gastblogger is altijd welkom op Vakantie Bij Nederlanders Boeken.

Het schrijven van een gastblog houdt in dat je een artikel schrijft en dat deze op onze blog pagina wordt geplaatst. De laatste 3 blogs worden ook op de home pagina getoond.

Gastblog Schrijven voor Vakantie Bij Nederlanders Boeken

Als je interesse hebt in het schrijven van een artikel is het fijn om daarover eerst even met mij in contact te komen via de Contact Pagina.

Regels

Het schrijven van een blog als gast moet wel aan een aantal regels voldoen.

  • – Zo is het namelijk alleen mogelijk om een artikel te laten plaatsen als deze tussen de 300 en ongeveer 800 woorden heeft.
  • – Daarnaast moet het om unieke content gaan welke nergens anders gepubliceerd is of gaat worden.
  • – Er moet minimaal 1 unieke foto bij geplaatst worden, waarvan jezelf de rechten hebt (Dus geen foto van Google halen).
  • – De tekst geoptimaliseerd kan worden voor SEO doeleinden.

Er is niet een specifiek onderwerp waar het artikel over moet gaan. Zolang het maar in relatie staat tot het onderwerp “Vakantie” in de breedste zin van het woord. Kijk eens bij eerder verschenen blogs van gasten voor ideeën.

Het artikel wordt gratis ter beschikking gesteld om gepubliceerd te worden waarbij VakantieBijNederlandersBoeken.nl ook de rechten krijgt om deze gepubliceerd te houden.

Credits voor de schrijver

De gastblogger krijgt uiteraard de credits voor het artikel. Daarbij wordt er ook eventueel de link geplaatst naar de website van de schrijver. Mocht de schrijver van het artikel een accommodatie hebben en Nederlandstalig zijn zal ook daar naar gelinkt worden. Dit kan ook de aanmelding zijn mits deze in onze database staat. Mocht de accommodatie van de gastblogger nog niet aangemeld zijn, zal deze een gratis aanmelding gedurende een jaar krijgen als bonus.

Daarnaast wordt de gastblog via de facebook pagina van de website gedeeld. Hopelijk heeft u interesse om een leuk stukje te schrijven voor deze website.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking, dan kunt u uiteraard hier ook over mailen.