VakantieBijNederlandersBoeken.nl is een initiatief om buitenlandse bestemmingen te vinden. Daarnaast worden deze uiteraard gerund door Nederlandse taalgenoten.

Soms is het fijn om op een onbekende vakantiebestemming ook je eigen taal te kunnen spreken.

Als eerste ben je vaak op zoek naar de lokale plekjes. Als tweede kan de Nederlandstalige accommodatie je hierover alles vertellen. In tegenstelling tot daar waar je de taal niet machtig bent. Als laatste is het fijner om eventuele vragen of problemen in je eigen taal te kunnen bespreken.

Wij richten ons op dit moment op een beperkt aantal landen. Dit zijn Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Griekenland, Oostenrijk, Duitsland en België.

Wat als u een accommodatie heeft buiten deze landen om ? Gelukkig is er dan geen man overboord. Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid aan Nederlandstalige accommodaties zich aan te melden op onze site.

VakantieBijNederlandersBoeken.nl is een veelzijdig platform. In andere woorden brengen wij Nederlandse taalgenoten en accommodatiehouders met elkaar in contact.

Veel Nederlanders zijn uiteraard steeds meer op zoek naar gemak en comfort. Daarbij willen zij wel het gevoel hebben in het buitenland te zijn.

Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw accommodatie de juiste aandacht krijgt welke het verdient. Met andere woorden een betere bereikbaarheid.

Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.