Dankzij verschillende partners van Vakantie bij Nederlanders Boeken is het mogelijk om de website online te houden. De keuze is hierin gemaakt zodat de kosten van een aanmelding laag kunnen blijven.

Vanuit deze affiliate of partner programma’s krijg ik een commissie betaald. Daarnaast is het voordeel van partners dat ikzelf bepaal wat er te zien is op de site. Zo maak ik gebruik van een aantal gerenommeerde aanbieders op de markt.

Accommodaties

Een van de bekendste partner waar ik mee samenwerk is Eliza Was Here. Eliza richt zich op kleinschalige accommodaties weg van het massatoerisme. Het mooie van Eliza was Here is dat alle vakanties helemaal compleet zijn. Dit betekent inclusief je vlucht, je accommodatie en je huurauto. Geniet van unieke ontdekkingen in het mediterrane gebied. Uiteraard zijn ook deze accommodaties allemaal Nederlandstalig.

Tours en Tickets

Viator is een van de bekendste tour en tickets websites. Het maakt niet uit of je nou in Spanje, Italie of Griekenland bent. Viator maakt het heel eenvoudig voor reizigers om de activiteit te vinden welke jij leuk vindt. Zoek tussen meer dan 200.000 activiteiten.

Ook werken we samen met GetYourGuide. Uiteraard kan je hier ook tours, activiteiten en attracties overal in Europa boeken. Get Your Guide is jouw vakantie gids. Hier vindt je persoonlijke ervaringen en belevenissen. Met meer dan 34.000 tours en activiteiten is er altijd wel iets te beleven.

Vliegtickets

Dankzij Transavia kom je op meer dan 100 bestemmingen in Europa. Het maakt niet uit of je naar Lissabon, Malaga, Rome of Athene vliegt. Daarbij vind je op Transavia.com betaalbare tickets naar je Europese bestemming.

Zorgvuldigheid

Ik kies de partner waarmee ik wil samenwerken dan ook zorgvuldig uit. Mocht je een geïnteresseerd zijn om jou product of dienst via VakantieBijNederlandersBoeken.nl aan te bieden of te promoten kijk dan eens op de pagina over de mogelijkheid voor een samenwerking.

Mocht je een ander idee hebben dan verzoek ik je gebruik te maken van de contact pagina met daarin een zo duidelijk mogelijke omschrijving hiervan.