Leuk dat je interesse hebt om te gaan samenwerken of adverteren op VakantieBijNederlandersBoeken.nl.

De website trekt niet alleen de doelgroep van Nederlanders die alleen maar bij Nederlanders in het buitenland willen verblijven. Hoewel dit de main focus is van mijn website, trekken de blogs, verhalen en beschikbare accommodaties ook een algemenere doelgroep. En dat is die van alle vakantie liefhebbende Nederlanders.

Kies je voor een advertentie of samenwerking, dan zijn er een legio aan mogelijkheden om jou hierin van dienst te zijn. Het maakt daarom niet uit of je een accommodatie, een product of een dienst wil promoten. Jouw advertentie moet alleen wel in de lijn van mijn blogs en publiek passen.

Vakantie Bij Nederlanders Boeken kan door middel van samenwerken of adverteren de volgende opties aanbieden:

  • Banners (verschillende formaten en posities zijn mogelijk)
  • Gesponsord artikel/blog (advertorials, uiteraard via social media gedeeld)
  • Social media posts (Ideaal in combinatie met aanmelding van een accommodatie)

Mocht je een andere manier hebben voor een samenwerkingsverband, dan zijn voorstellen altijd welkom. Helaas doe ik niet aan gratis backlinking naar andere websites toe, maar mag je ten alle tijden een link van jouw website naar Vakantie Bij Nederlanders Boeken plaatsen.

Prijzen

Mijn website groeit nog elke maand. Daarom zijn de tarieven op dit moment nog laag. Voor meer informatie of ideeën, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Hierbij een overzicht van een aantal banner advertentie mogelijkheden en de prijzen.

Advertentie op Vakantie Bij Nederlanders Boeken
Na 6 maanden krijg je 50% korting voor elke maand extra daarna. Zo kost een advertentie voor 12 maanden op de hoofpagina: 60 euro + 5 euro voor 6 maanden extra = 90 euro in totaal. Daarnaast zal er voor optie 1 en 3 slechts 1 advertentieruimte verhuurd worden. Voor optie 2 geldt dat er maximaal 2 advertenties getoond worden op de sidebar. Hierdoor blijft je advertentie opvallen op een unieke positie.

Geef hierbij aan wat je wensen of ideeën zijn. Een goede samenwerking of promotie begint met een duidelijk verhaal en doel.

Samenwerken of adverteren geeft je daarnaast ook nog eens naamsbekendheid. Ideaal dus om je bedrijf te laten groeien.