Leuk dat je interesse hebt om te gaan samenwerken of adverteren op VakantieBijNederlandersBoeken.nl.

De website trekt niet alleen de doelgroep van Nederlanders die alleen maar bij Nederlanders in het buitenland willen verblijven. Hoewel dit de main focus is van mijn website, trekken de blogs, verhalen en beschikbare accommodaties ook een algemenere doelgroep. En dat is die van alle vakantie liefhebbende Nederlanders.

Kies je voor een advertentie of samenwerking, dan zijn er een legio aan mogelijkheden om jou hierin van dienst te zijn. Het maakt daarom niet uit of je een accommodatie, een product of een dienst wil promoten. Jouw advertentie moet alleen wel in de lijn van mijn blogs en publiek passen.

Vakantie Bij Nederlanders Boeken kan door middel van samenwerken of adverteren de volgende opties aanbieden:

  • Banners (verschillende formaten en posities zijn mogelijk)
  • Gesponsord artikel/blog (advertorials, uiteraard via social media gedeeld)
  • Social media posts (Ideaal in combinatie met aanmelding van een accommodatie)
  • Winacties (Alleen producten, diensten etc welke in relatie staan tot doelgroep)

Mocht je een andere manier hebben voor een samenwerkingsverband, dan zijn voorstellen altijd welkom. Helaas doe ik niet aan gratis backlinking naar andere websites toe, maar mag je ten alle tijden een link van jouw website naar Vakantie Bij Nederlanders Boeken plaatsen.

Mijn website groeit nog elke maand. Daarom zijn de tarieven op dit moment nog laag. Voor meer informatie of ideeën, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Geef hierbij aan wat je wensen of ideeën zijn. Een goede samenwerking of promotie begint met een duidelijk verhaal en doel.

Samenwerken of adverteren geeft je daarnaast ook nog eens naamsbekendheid. Ideaal dus om je bedrijf te laten groeien.